Bakonyi receptek

Bakonyi receptek húsos pörkölt alappal, gombával, tejfölös habarással, neked és a szeretteidnek.

Ebédre, vacsorára, a hétköznapokra és az ünnepi, vasárnapi asztalra.

Megadva a receptek elkészítésének pontos lépéseit, és az hozzávalók mennyiségeit.

Legújabb bakonyi receptek:

Bakonyi csirkeragu tejfölösen

bakonyi csirkeragu

Bakonyi csirkeragu recept gombával, szalonnával, hagymával, tejfölös habarással s ízletes csirkehússal, az elkészítés részletes leírásával.

Egy igazi magyaros étel, melyet finom, laktató, s elkészítése sem igényel túl sok mindent.

Megnézem a Receptet Bakonyi csirkeragu tejfölösen

Bakonyi betyárleves

bakonyi betyárleves

Bakonyi betyárleves recept füstölt szalonnával, hagymával, paprikával, paradicsommal s gombával, az elkészítés részletes leírásával.

Tartalmas és sokféle ízvilágával bármikor nagyszerű választás egy hűvösebb estére, vagy egy tartalmasabb ebédhez.

Megnézem a Receptet Bakonyi betyárleves

Bakonyi sertésszelet

bakonyi sertésszelet

Bakonyi sertésszelet recept gombával, hagymával, szalonnával kevés kakukkfűvel és majoránnával az elkészítés részletes leírásával.

Elkészítése ugyan egy picit pepecselős, de megérni, mert a benne lévő sokféle íz harmóniájának élvezete megéri a fáradságot.

Megnézem a Receptet Bakonyi sertésszelet

Bakonyi sertésborda

bakonyi sertésborda

Bakonyi sertésborda recept tejföllel, gombával, szalonnával, majoránnával és kakukkfűvel az elkészítés részletes leírásával.

Elkészítése ugyan egy picit pepecselős, de megérni, mert a benne lévő sokféle íz harmóniájának élvezete megéri a fáradságot.

Megnézem a Receptet Bakonyi sertésborda

Bakonyi csirkemell

bakonyi csirkemell

A bakonyi csirkemell receptje füstölt szalonnával, hagymával, paprikával, paradicsommal és gombával, az elkészítés részletes leírásával.

Elkészítése ugyan egy picit pepecselős, de megérni, mert a benne lévő sokféle íz harmóniájának élvezete megéri a fáradságot.

Megnézem a Receptet Bakonyi csirkemell

Bakonyi tokány

bakonyi tokány

Bakonyi tokány recept hagymával, gombával, paprikával, paradicsommal, majoránnával és kakukkfűvel az elkészítés részletes leírásával.

Az elkészítése ideje jelentősen függ az elkészítéséhez használt hús típusától, de csirkéből akár egy óra alatt is egy fenséges és különleges ételt készíthetünk. Melynek egyediségét a a hozzá adott gombától és a fűszerektől nyeri el.

Megnézem a Receptet Bakonyi tokány

Bakonyi sertéstokány

bakonyi sertéstokány

Bakonyi sertéstokány recept szalonnával, hagymával, fokhagymával, paprikával, paradicsommal és gombával, az elkészítés részletes leírásával.

Ugyan az elkészítése picit időigényesebb, mint más húsos ételeknek, de megéri a fáradozást, mert az íze fenséges és különleges a hozzá adott gombától és a fűszerektől.

Megnézem a Receptet Bakonyi sertéstokány

Bakonyi sertésragu

bakonyi sertésragu

Bakonyi sertésragu recept szalonnával, gombával, hagymával, paprikával, paradicsommal és tejföllel, az elkészítés részletes leírásával.

Attól válik igazán ízletessé, ha elegendő ideig főzzük, s egy gyakran használt fűszert kihagyunk belőle, hogy a többi összetevő igazán érvényesülhessen.

Megnézem a Receptet Bakonyi sertésragu