Grillcsirke recept sütőben, olívaolajjal, fokhagymával, borssal, rozmaringgal, majoránnával, oregánóval, az elkészítés részletes leírásával.
Kakukkfű tartalmú receptek
Finom kakukkfű tartalmú receptek a hozzávalók pontos mennyiségeivel és az elkészítés részletes leírásával. Megadva a lehetséges változatok elkészítésének módját is.
Sok nagyszerű étel, melyben a kakukkfű íze tartalmasabbá teszi az ételeket. Neked és a szeretteidnek.
A következő receptek kakukkfű felhasználásával készülnek, amik elkészítéséhez pontos mennyiségeket és részletes leírásokat találhatsz, ha lejjebb görgetsz.
Amint majd látni fogod, sokféle ételbe kerülhet kakukkfű, még néha olyanokba is, amibe korábban nem is gondoltad volna.
Mert egy ételt sokféleképpen el lehet készíteni!
Legújabb kakukkfüvet tartalmazó ételek:
Kukoricás rizs
Kukoricás rizs receptje kukoricakonzervből vagy fagyasztott kukoricából, az elkészítés részletes leírásával.
Görögsaláta
Görögsaláta recept kígyóuborkával, fetasajttal, paradicsommal, lilahagymával, olívabogyóval, az elkészítés részletes leírásával.
Svéd gombasaláta
Svéd gombasaláta receptje hagymával, foghagymával, citrommal, paradicsommal, babérlevéllel, az elkészítés részletes leírásával.
Rizses hús
A rizses hús receptje hagymával, fokhagymával, paradicsommal, paprikával, sóval és borssal, az elkészítés részletes leírásával.
Borsóleves
A borsóleves receptje zsenge zöldborsóból zöldségekkel petrezselyemmel, kevés belefőzött tésztával, az elkészítés részletes leírásával.
Sütőtökös csirke
Sütőtökös csirke recept sóval, borssal, szerecsendióval, olívaolajjal, citrommal és lilahagymával, az elkészítés részletes leírásával.
Tárkonyos gombaleves
Tárkonyos gombaleves recept sóval, borssal, fehér- és sárgarépával, petrezselyemmel és tejföllel, az elkészítés részletes leírásával.
Babgulyás
Ízletes babgulyás recept marha húsból, hagymával, fokhagymával, babbal, zöldségekkel s fűszerekkel az elkészítés részletes leírásával.
Sütőtök sütése 4 lépésben
A sütőtök sütése egy nagyon egyszerű feladat, de érdemes odafigyelni a részletekre, hogy a végeredmény igazán ízletes és finom legyen.