Paprikás krumpli

paprikás krumpli

A paprikás krumpli egy igazi magyar étel, gyakorlatilag krumplipörkölt. Hagyma, fokhagyma, fűszerpaprika és krumpli összefőzve.

Nagyon gyorsan elkészíthető, laktató és finom, s nem mellesleg elkészíteni is könnyű, kezdő szakácsok is bátran nekiállhatnak.

Először megnézzük, hogyan lehet egyszerűen és gyorsan elkészíteni a paprikás krumplit, majd megnézzük azt is, hogyan lehet változatosabb, … Megnézem a receptet

Oszd meg másokkal, ha tetszett ez a recept!

Tojásrántotta

rántotta

A tojásrántotta az egyik legegyszerűbb ételünk. Csak egy tál kell hozzá, amiben a tojásokat felverjük, és egy serpenyő, amiben megsütjük.

A rántotta viszont nem keverendő össze az omlettel, melyet egyben szokás megsütni, mindenféle kevergetés nélkül.

Először megnézzük, hogyan lehet egyszerűen és gyorsan elkészíteni a tojásrántottát, majd megnézzük azt is, hogyan … Megnézem a receptet

Oszd meg másokkal, ha tetszett ez a recept!

Francia rakott krumpli

francia rakott krumpli

A francia rakottkrumpli egy ízletes hagymás-krumplis étel, kakukkfűvel és fokhagymával. Mindez finom sajttal befedve, sütőben megsütve.

El lehet készíteni az eredeti recept szerint, vagy kicsit magyarosítva is: sonkával, szalonnával esetleg darálthússal.

Először megnézzük, hogyan lehet egyszerűen és gyorsan elkészíteni a francia rakottkrumplit, majd megnézzük azt is, hogyan lehet változatosabb, ízletesebb … Megnézem a receptet

Oszd meg másokkal, ha tetszett ez a recept!

Borsos tokány

borsos tokány

A borsos tokány a csíkokra vágott hús, a megpirított szalonna és a jellegzetes (fűszeres) szaft találkozásaként írhatjuk leg a legkönnyebben.

Ma már a magyar konyhát ugyan sokan el sem tudják képzelni hagyma és fűszerpaprika használata nélkül, de pont ezen összetevők hiánya adja ennek az ételnek az egyedi, különleges ízét.

Először … Megnézem a receptet

Oszd meg másokkal, ha tetszett ez a recept!

Sárgaborsóleves

sárgaborsóleves

A sárgaborsó leves egy fehérjében gazdag étel. Télen ideális az emésztésünk karbantartására, főleg ha pár melegítő fűszert is hozzáteszünk.

Ugyan sokak rémálma volt a menzán a sárgaborsó, mert nem volt elegendő ideig előre beáztatva, és rendesen fűszerezve, de normálisan elkészítve sárgaborsó leves lehet finom és ínycsiklandozó.

Először megnézzük, hogyan lehet … Megnézem a receptet

Oszd meg másokkal, ha tetszett ez a recept!

Sütőtökkrémleves

sütőtökkrémleves

A sütőtökkrémleves a téli esték kedvenc eledele. Finom, laktató és tele van értékes összetevőkkel.

Változatossá is tehető attól függően, mit teszünk magába a levesbe, amitől egy változatosan elfogyaszthatóvá válik.

Először megnézzük, hogyan lehet egyszerűen és gyorsan elkészíteni a sütőtökkrémlevest, majd megnézzük azt is, hogyan lehet változatosabb, ízletesebb és tartalmasabb ételt … Megnézem a receptet

Oszd meg másokkal, ha tetszett ez a recept!

Rakott savanyú káposzta

A rakott savanyú káposzta a rizs, a savanyú káposzta és a sült darálthús ízvilágából jön létre. Igazi csemege a mindennapokban.

Már persze csak akkor, ha hajlandóak vagyunk rászánni az időt és az energiát, hogy elkészítsük 🙂

Először megnézzük, hogyan lehet viszonylag egyszerűen és gyorsan elkészíteni a rakott savanyú káposztát, majd … Megnézem a receptet

Oszd meg másokkal, ha tetszett ez a recept!

Tenger gyümölcsei spagetti

Tenger gyümölcsei spagetti

A tenger gyümölcsei spagetti egy igazi olasz étel. Főleg akkor, ha durum tésztát főzünk ki hozzá.

Használhatnánk ehhez a tésztás ételhez másfajta tésztát is, pennét vagy kagylótésztát, de az olaszok a különböző ételekhez mindig ugyan azt a tésztát válasszák (jelen esetben spagettit).

Először megnézzük, hogyan lehet egyszerűen és gyorsan elkészíteni, … Megnézem a receptet

Oszd meg másokkal, ha tetszett ez a recept!

Vöröslencse-krémleves

vöröslencse krémleves

A vöröslencse krémleves egy sokféle képen fűszerezhető, változatos étel.

Ha gyorsan egy finom levesre vágysz, érdemes ezt a receptet kipróbálnod, mert a vöröslencsén kívül semmi olyan extra hozzávalót nem tartalmaz, amit egy átlagos magyar háztartásban nem találhatnál meg.

Oszd meg másokkal, ha tetszett ez a recept! Share Whatsapp Pinterest Megnézem a receptet

Oszd meg másokkal, ha tetszett ez a recept!

Egyben sült dagadó

sült dagadó

Az egyben sült dagadó a legtöbb húsimádó ember kedvence. Zaftos, masszív, mégis puha sülthús, mely egyedi aromája összetéveszthetetlen bármi mással.

Az ízletes fogás elkészítéséhez csak pár apró dolgot kell megtennünk, amivel bármikor készíthetünk egy remekbe szabott ebédet vagy vacsorát.

Oszd meg másokkal, ha tetszett ez a recept! Share Whatsapp Pinterest … Megnézem a receptet

Oszd meg másokkal, ha tetszett ez a recept!