Itt az 5 legfinomabb egytálétel arra az esetre, ha kinyitod a hűtőt, s nem tudod a választ arra a kérdésre, hogy „mit mit főzzek ma?”.
Húsos ételek
Húsos ételek receptjei a hozzávalók pontos mennyiségeivel és az elkészítés részletes leírásával. Megadva a lehetséges változatok elkészítésének módját is.
A húsos ételek vadászú-gyűjtögető életmód óta a táplálkozásunk része.
Sok kultúra fogyasztja, ha nem is mindet, míg más kultúrák, főleg a hinduk és a buddhisták egy része elkerülik a hús fogyasztását.
Ez a gyűjtemény azoknak szól, akik szoktak és szeretik is a húsos ételeket, s nem okoz számukra problémát annak elfogyasztása.
Legújabb húsos ételek:
Grillcsirke sütőben
Grillcsirke recept sütőben, olívaolajjal, fokhagymával, borssal, rozmaringgal, majoránnával, oregánóval, az elkészítés részletes leírásával.
Grillezett csirkemell
Grillezett csirkemell receptje sóval, borssal, füstölt fűszerpaprikával, korianderrel, őrölt köménymaggal, az elkészítés részletes leírásával.
Labancpecsenye
Ízletes labancpecsenye recept mustárral megkent karajból, sonkával, sajttal, paprikás lisztben kisütve, az elkészítés részletes leírásával.
Csirkemell Orly módra
Sült csirkemell recept Orly módra tejes-fokhagymás páccal, sörös-lisztes-tojásos masszában kisütve, az elkészítés részletes leírásával. Mely egy picit különlegesebb étel, mint … Megnézem a receptet Csirkemell Orly módra
Roston sült csirkemell
Roston sült csirkemell receptje sóval, borssal, fokhagymával, pirospaprikával s majoránnával, az elkészítés részletes leírásával.
Aszalt szilvával töltött csirkemell
Aszalt szilvával töltött csirkemell receptje sajttal, baconbe tekerve és sütőben kisütve, az elkészítés részletes leírásával.
Töltött csirkemell
Töltött csirkemell receptje zsemlével, tojással, hagymával, fokhagymával, fűszerekkel az elkészítés részletes leírásával.
Töltött szűzpecsenye
Töltött szűzpecsenye receptje zsemlével, tojással, hagymával, fokhagymával, fűszerekkel az elkészítés részletes leírásával.
Töltött karaj
A töltött karaj receptje rövid karajból, zsemlével, tojással, majoránnával, rozmaringgal, sóval és borssal az elkészítés részletes leírásával.