Egyszerű zöldséges rizs receptje lilahagymával, borsóval, sárgarépával, sóval s borssal, az elkészítés részletes leírásával.
Karfiol receptek
Finom karfiol receptek neked és a szeretteidnek. Sok nagyszerű étel, melyben a karfiol íze tartalmasabbá teszi az ételeket.
A következő receptek karfiol felhasználásával készülnek, amik elkészítéséhez pontos mennyiségeket és részletes leírásokat találhatsz, ha lejjebb görgetsz.
Amint majd látni fogod, sokféle ételbe kerülhet karfiol, még néha olyanokba is, amibe korábban nem is gondoltad volna.
Mert egy ételt sokféleképpen el lehet készíteni!
Legújabb karfiolt tartalmazó ételek:
Tárkonyos csirkeleves
Tárkonyos csirkeleves recept csirkeaprólékból, hagymával, fokhagymával, zöldségekkel és tejszínnel, az elkészítés részletes leírásával.
Tejszínes karfiolleves
A tejszínes karfiolleves receptje sárgarépával, fehérrépával, karalábéval, zellerrel és petrezselyemmel az elkészítés részletes leírásával.
Tejfölös karfiolleves
A tejfölös karfiolleves receptje sárgarépával, fehérrépával, karalábéval, zellerrel és petrezselyemmel az elkészítés részletes leírásával.
Karfiolleves
A karfiolleves receptje sárgarépával, fehérrépával, karalábéval, zellerrel és petrezselyemmel az elkészítés részletes leírásával.
Vega rakott karfiol
Vega rakott karfiol recept fokhagymával, főtt rizzsel, szerecsendióval, petrezselyemmel, sóval és borssal, a tetején tejföllel, az elkészítés részletes leírásával.
Rakott karfiol darált hússal
Rakott karfiol recept hagymával, fokhagymával, sült darált hússal, főtt rizzsel, sóval és borssal, a tetején tejföllel, az elkészítés részletes leírásával.
Brokkolileves zöldségekkel
Brokkolileves recept hagymával, sárgarépával, fehérrépával, krumplival és borsóval, sok sóval és vízzel, az elkészítés részletes leírásával.
Finomfőzelék
Az igazi finomfőzelék 3 titka, amitől a menzai étkezések réme egy igazán ínycsiklandó és laktató étek lesz, amiből mindenki kér repetát.
Rántott karfiol
Finom rántott karfiol elkészítésének 3 fő pontja, amitől belül puha, kívül pedig ropogós lesz. A blansirozás, a panírozás és kisütés lépéseinek pontos leírása.