Csirkepaprikás

csirkepaprikás

A csirkepaprikás egy tejfölös-fokhagymás pörkölt, finom csirkehúsból, melyet a legtöbb helyen galuskával (nokedlivel) tálalnak.

Elkészíteni egyszerű, s mivel a csirkehús könnye (gyorsan) megpuhul, ezért az elkészítése sem tart órákig.

Először megnézzük, hogyan lehet egyszerűen … Megnézem a receptet

Tavaszi rizses hús

tavaszi rizses hús

A tavaszi rizses hús egy finom s tartalmas zöldséges egytálétel, mely a felhasznált hús és a zöldségek révén több féle képen elkészthető.

Csupán pár egyszerű szabályt kell betartani hozzá, hogy a végeredmény ízletes és … Megnézem a receptet

Bácskai rizses hús

bácskai rizseshús

A bácskai rizses hús egy lecsós, fűszeres, rizses egytálétel, mely  az év bármely időszakában nagyszerű választás akár ebédre, akár vacsorára.

Csupán pár egyszerű szabályt kell betartani hozzá, hogy a végeredmény ízletes és gusztusos legyen.

Megnézem a receptet

 

Egyszerű rizses hús

rizses hús

A rizses hús elkészítése egy egyszerű, mégis a felhasznált hús és a fűszerek révén egy igen változatos egytálétel az év bármely időszakában.

Csupán pár egyszerű szabályt kell betartani hozzá, hogy a végeredmény ízletes és … Megnézem a receptet

Bakonyi sertésszelet

bakonyi sertésszelet

A bakonyi sertésszelet egy különleges tejfölös-gombás sülthús, melynek az egyedi ízvilágát a sült szalonna, a kakukkfű és a majoránna együttese adja meg.

Elkészítése ugyan egy picit pepecselős, de megérni, mert a benne lévő sokféle … Megnézem a receptet

Bakonyi sertésborda

bakonyi sertésborda

A bakonyi sertésborda egy különleges tejfölös-gombás sülthús, melynek az egyedi ízvilágát a sült szalonna, a kakukkfű és a majoránna együttese adja meg.

Elkészítése ugyan egy picit pepecselős, de megérni, mert a benne lévő sokféle … Megnézem a receptet

Bakonyi csirkemell

bakonyi csirkemell

A bakonyi csirkemell egy tejfölös-gombás ínyencség, melynek a különlegességét  a kakukkfű és a majoránna ízvilága emeli ki igazán.

Elkészítése ugyan egy picit pepecselős, de megérni, mert a benne lévő sokféle íz harmóniájának élvezete megéri … Megnézem a receptet

Bakonyi tokány

bakonyi tokány

A bakonyi tokány egy gombás, tejfölös pörkölt jellegű egytálétel, a majoránna és a kakukkfű aromájával megbolondítva.

Az elkészítése ideje jelentősen függ az elkészítéséhez használt hús típusától, de csirkéből akár egy óra alatt is egy … Megnézem a receptet

 

Zöldségleves

zöldségleves

A zöldségleves az év bármely időszakában egy nagyszerű választás, ha egy tartalmas és relatíve olcsó, rostokban és vitaminokban gazdag leves szeretnénk enni.

Gyakorlatilag bármilyen zöldséget beletehetünk, habár egy-két alapvető összetevőt kár belőle kihagyni. S … Megnézem a receptet

Paradicsomos káposzta

paradicsomos káposzta

A paradicsomos káposzta egy rostokban és ásványi anyagokban gazdag egytálétel. Mely nagyszerű hatással van az emésztésre is.

Kár, hogy ennek következtében egy-két órán belül farkasétvágyat csinálhat. Savas karaktere beindítja a gyomor működését, viszont önmagában … Megnézem a receptet