Bakonyi sertésszelet

bakonyi sertésszelet

A bakonyi sertésszelet egy különleges tejfölös-gombás sülthús, melynek az egyedi ízvilágát a sült szalonna, a kakukkfű és a majoránna együttese adja meg.

Elkészítése ugyan egy picit pepecselős, de megérni, mert a benne lévő sokféle … Megnézem a receptet

Bakonyi sertésborda

bakonyi sertésborda

A bakonyi sertésborda egy különleges tejfölös-gombás sülthús, melynek az egyedi ízvilágát a sült szalonna, a kakukkfű és a majoránna együttese adja meg.

Elkészítése ugyan egy picit pepecselős, de megérni, mert a benne lévő sokféle … Megnézem a receptet

Bakonyi csirkemell

bakonyi csirkemell

A bakonyi csirkemell egy tejfölös-gombás ínyencség, melynek a különlegességét  a kakukkfű és a majoránna ízvilága emeli ki igazán.

Elkészítése ugyan egy picit pepecselős, de megérni, mert a benne lévő sokféle íz harmóniájának élvezete megéri … Megnézem a receptet

 

Bakonyi tokány

bakonyi tokány

A bakonyi tokány egy gombás, tejfölös pörkölt jellegű egytálétel, a majoránna és a kakukkfű aromájával megbolondítva.

Az elkészítése ideje jelentősen függ az elkészítéséhez használt hús típusától, de csirkéből akár egy óra alatt is egy … Megnézem a receptet

Tojásos tészta

tojásos tészta

A tojásos tészta egy könnyen elkészíthető, laktató egytálétel. Többféle módon is elkészíthető, mely nem más, mint kifőtt tészta között megsütött rántotta.

Ebből adódóan az íze és szükséges összetevők is változatos formában jelenhetnek meg, mondható … Megnézem a receptet

Bakonyi sertéstokány

bakonyi sertéstokány

A bakonyi sertéstokány egy gombás, tejfölös pörkölt jellegű étel, a majoránna és a kakukkfű aromájával megbolondítva.

Ugyan az elkészítése picit időigényesebb, mint más húsos ételeknek, de megéri a fáradozást, mert az íze fenséges és … Megnézem a receptet

Csirkemell tokány

csirkemell tokány

A csirkemell tokány egy könnyen és gyorsan elkészíthető étel, ha már unjuk az egyhangú pörköltök világát, s valami finom s változatos ételre vágyunk.

A sokféle fűszerezési lehetőség miatt többféle módon is el lehet készíteni, … Megnézem a receptet

Zöldborsós tokány

zöldborsós tokány

A zöldborsós tokány egy húsos, zöldséges étel, melynek ízét a két fő összetevő kesernyés és édeskés ízének találkozása határozza meg, melyet a zöldfűszerek csak kiegészítenek.

Ennek oka, hogy mivel egy tokányról van szó, nem … Megnézem a receptet

 

Bakonyi sertésragu

bakonyi sertésragu

A bakonyi sertésragu egy gombás, szalonnás, pörkölt jellegű étel. Jellegzetes ízét a három összetevő, illetve a hozzá adott paprika és paradicsom adja meg, amelyet a tejfölös habarás tesz teljessé.

Először megnézzük, hogyan lehet egyszerűen … Megnézem a receptet

Tejfölös gombapörkölt

tejfölös gombapaprikás

A tejfölös gombapörkölt az év minden szakában egy tartalmas mégis húsmentes finomság. Könnyen elkészül, laktat, s tele van rostanyagokkal.

Két alapvető elkészítési módja van a gombapaprikásnak. Az egyik esetben a gomba íze lesz hangsúlyosabb, … Megnézem a receptet