Brassói recept csirkemellből sült krumplival, sóval, borssal, majoránnával és őrölt köménnyel, az elkészítés pontos lépéseivel.
Brassói sertéscombból
Brassói recept sertéscombból, sült krumplival, sóval, borssal, majoránnával és őrölt köménnyel, az elkészítés pontos lépéseivel.
Klasszikus lencseleves
Klasszikus lencseleves receptje hagymával, répával, krumplival, babérlevéllel, szegfűszeggel és paradicsomlével, az elkészítés részletes leírásával.
Lencseleves gazdagon
Lencseleves gazdagon hagymával, répával, krumplival, babérlevéllel, szegfűszeggel és paradicsomlével, az elkészítés részletes leírásával.
Egyszerű lencseleves
Egyszerű lencseleves receptje hagymával, répával, krumplival, babérlevéllel, szegfűszeggel és paradicsomlével, az elkészítés részletes leírásával.
Káposztasaláta
Káposztasaláta recept fejes káposztából ecettel, köménymaggal, vízzel, sóval és cukorral, az elkészítés részletes leírásával.
Paradicsomsaláta
Paradicsomsaláta recept lilahagymával, ecettel, petrezselyemmel, olívaolajjal, porcukorral és sóval, az elkészítés részletes leírásával.
Céklasaláta
Céklasaláta receptje főtt céklával, őrölt köménnyel, ecettel, tormával és porcukorral, az elkészítés részletes leírásával.
Ecetes uborkasaláta
Az ecetes uborkasaláta receptje ízletes uborkából, ecettel, cukorral, kevés fokhagymával, pirospaprikával meghintve, az elkészítés részletes leírásával.
Waldorf saláta
Waldorf saláta receptje zellerből, savanykás almából, apróra tört dióval, tejszínnel, majonézzel és citromlével, az elkészítés részletes leírásával.