Cukkinisaláta recept hagymával, fokhagymával, olívaolajjal, görög joghurttal, sóval és borssal, az elkészítés részletes leírásával.
Ecetes uborkasaláta
Az ecetes uborkasaláta receptje ízletes uborkából, ecettel, cukorral, kevés fokhagymával, pirospaprikával meghintve, az elkészítés részletes leírásával.
Csicseriborsó saláta
A csicseriborsó saláta receptje, uborkával, paprikával, paradicsommal, lilahagymával, olívaolajjal, az elkészítés részletes leírásával.
Rizses hús
A rizses hús receptje hagymával, fokhagymával, paradicsommal, paprikával, sóval és borssal, az elkészítés részletes leírásával.
Pörkölt alap
A pörkölt alap receptje hagymával, fűszerpaprikával, sóval, borssal, paradicsommal és paprikával, az elkészítés részletes leírásával.
Palócleves csirkemellből
Palócleves recept csirkemellből, zöldbabbal, krumplival, babérlevéllel és tejfölös habarással, az elkészítés részletes leírásával.
Eredeti palócleves
Eredeti palócleves recept ürühússal, hagymával, fokhagymával, krumplival, zöldbabbal, tejfölös habarással, az elkészítés részletes leírásával.
Zöldborsós brassói
Brassói receptje borsóval, sertéscombból, sült krumplival, sóval, borssal, majoránnával és őrölt köménnyel, az elkészítés pontos lépéseivel.
Csirke brassói
Csirke brassói recept sült krumplival, sóval, borssal, majoránnával és őrölt köménnyel, az elkészítés pontos lépéseivel.
Sütőtökös csirke
Sütőtökös csirke recept sóval, borssal, szerecsendióval, olívaolajjal, citrommal és lilahagymával, az elkészítés részletes leírásával.