Sárgaborsóleves recept hagymával, szalonnával, babérlevéllel, korianderrel és római köménnyel, az elkészítés részletes leírásával.
Mandula tartalmú receptek
Finom mandula tartalmú receptek neked és a szeretteidnek. Sok nagyszerű étel, melyben a mandula ízesítőként tartalmasabbá teszi az ételeket.
A következő receptek mandula felhasználásával készülnek, amik elkészítéséhez pontos mennyiségeket és részletes leírásokat találhatsz, ha lejjebb görgetsz.
Amint majd látni fogod, sokféle ételbe kerülhet mandula, még néha olyanokba is, amibe korábban nem is gondoltad volna.
Mert egy ételt sokféleképpen el lehet készíteni!
Legújabb mandulát tartalmazó ételek:
Sárgaborsó-krémleves
A sárgaborsó-krémleves receptje hagymával, fokhagymával, krumplival, babérlevéllel és főzőtejszínnel, az elkészítés részletes leírásával.
Spárgakrémleves
A spárgakrémleves receptje krumplival, hagymával, vajjal, kevés szerecsendióval és sóval az elkészítés részletes leírásával.
Gombakrémleves
A gombakrémleves receptje hagymával, tejszínnel, sóval, borssal, húslével és finom gombákkal, az elkészítés részletes leírásával.
Fokhagymakrémleves
A fokhagymakrémleves receptje húsleves alappal, fehérborssal, tejszínnel, és sok-sok fokhagymával, az elkészítés részletes leírásával.
Sütőtök-krémleves
A sütőtök-krémleves receptje hagymával, fokhagymával, főzőtejszínnel, fehérborssal és szerecsendióval az elkészítés részletes leírásával.
Vöröslencse-krémleves
A vöröslencse krémleves receptje hagymával, fokhagymával, krumplival, zöldségekkel, babérlevéllel, az elkészítés részletes leírásával.