Kelbimbó receptek

kelbimbóFinom kelbimbó receptek neked és a szeretteidnek. Sok nagyszerű étel, melyben a kelbimbó ízesítőként tartalmasabbá teszi az ételeket.

A következő receptek kelbimbó felhasználásával készülnek, amik elkészítéséhez pontos mennyiségeket és részletes leírásokat találhatsz, ha lejjebb görgetsz.

Amint majd látni fogod, sokféle ételbe kerülhet kelbimbó, még néha olyanokba is, amibe korábban nem is gondoltad volna.

Mert egy ételt sokféleképpen el lehet készíteni!

Legújabb kelbimbót tartalmazó ételek:

Zöldségkrémleves

zöldségkrémleves

A zöldségkrémleves receptje hagymával, fokhagymával, répával, karalábéval és zellerrel, krumplival, az elkészítés részletes leírásával.

Az ízét a hozzáadott fűszerek, a tejszín és a felöntésére használt alaplé teszi teljessé, melyben az alapanyagokat változtatva mindig egyedi ízvilágú levest tudunk főzni.

Megnézem a Receptet Zöldségkrémleves

Velős csont leves

velős csont leves

Velős csont leves recept fokhagymával, sárgarépával, fehérrépával, zellerrel, karalábéval, az elkészítés részletes leírásával.

Csak egy két apróságra érdemes odafigyelni, de a végeredmény egy máshoz nem igazán hasonlító egyedi élmény lesz.

Megnézem a Receptet Velős csont leves

Csontleves

csontleves

Csontleves recept hagymával, fokhagymával, sárgarépával, fehérrépával és szemes borssal, az elkészítés részletes leírásával.

Mely egy finom és tartalmas egytálétel egészségeseknek és lábadozóknak egyaránt. Könnyű elkészíteni, habár az igazán jó, tartalmas csontleves órákig érdemes főzni.

Megnézem a Receptet Csontleves

Erőleves gazdagon

erőleves

Erőleves recept vöröshússal, hagymával, fokhagymával, sárgarépával, fehérrépával, paradicsommal, borssal, az elkészítés részletes leírásával.

Az egyetlen titka, hogy sokféle zöldséget tegyünk bele, s hagyjuk rendesen szétfőni az alkotó elemeit. Mert ennek révén kerül bele a legtöbb tápanyag a lébe.

Megnézem a Receptet Erőleves gazdagon

Zöldségleves

zöldségleves

Zöldségleves recept hagymából, sárgarépából, fehérrépából, zellerből, karalábéból sok sóval és vízzel, az elkészítés részletes leírásával.

Gyakorlatilag bármilyen zöldséget beletehetünk, habár egy-két alapvető összetevőt kár belőle kihagyni. S pont a sokféle zöldség miatt lehet nagyon változatos a zöldségleves.

Megnézem a Receptet Zöldségleves

Kelbimbó-főzelék (rántással)

kelbimbó főzelék

Kelbimbó-főzelék recept sóval, liszttel, fokhagymával, kevés zsiradékkal, az elkészítés részletes leírásával.

Egy gyors és egyszerű recept. Finom, laktató, és nem sok kalóriát tartalmaz.

Megnézem a Receptet Kelbimbó-főzelék (rántással)