Csirkeláb tartalmú receptek

csirkelábFinom csirkeláb receptek a hozzávalók pontos mennyiségeivel és az elkészítés részletes leírásával. Megadva a lehetséges változatok elkészítésének módját is.

Amint majd látni fogod, sokféle ételbe kerülhet csirkeláb, még néha olyanokba is, amibe korábban nem is gondoltad volna.

Mert egy ételt sokféleképpen el lehet készíteni!

Legújabb csirkelábat tartalmazó ételek:

Tárkonyos csirkeleves

tárkonyos csirkeleves

Tárkonyos csirkeleves recept csirkeaprólékból, hagymával, fokhagymával, zöldségekkel és tejszínnel, az elkészítés részletes leírásával.

Mely egy könnyed és ízletes, picit savanykás és mégis kerekteres ízű leves. Ami önmagában is elegendő lehet egy finom vacsorához.

Megnézem a Receptet Tárkonyos csirkeleves

Csontleves

csontleves

Csontleves recept hagymával, fokhagymával, sárgarépával, fehérrépával és szemes borssal, az elkészítés részletes leírásával.

Mely egy finom és tartalmas egytálétel egészségeseknek és lábadozóknak egyaránt. Könnyű elkészíteni, habár az igazán jó, tartalmas csontleves órákig érdemes főzni.

Megnézem a Receptet Csontleves

Erőleves gazdagon

erőleves

Erőleves recept vöröshússal, hagymával, fokhagymával, sárgarépával, fehérrépával, paradicsommal, borssal, az elkészítés részletes leírásával.

Az egyetlen titka, hogy sokféle zöldséget tegyünk bele, s hagyjuk rendesen szétfőni az alkotó elemeit. Mert ennek révén kerül bele a legtöbb tápanyag a lébe.

Megnézem a Receptet Erőleves gazdagon

Húsleves alaplé

húsleves alaplé

A húsleves alaplé receptje csontból, nyesedékből, bőrből, zöldséggel, sok vízzel és fűszerekkel, az elkészítés részletes leírásával.

Készthetjük csirkeaprólékból, marhacsontból, a sertéscsontból vagy bármilyen nyesedékből, mert a lényeg a kellemes aroma, melyet hozzáadunk az ételekhez az alaplé révén.

Megnézem a Receptet Húsleves alaplé

Csirke alaplé

csirke alaplé

A csirke alaplé lábból, farhátból, szárnyból, hagymával, fokhagymával, póréhagymával és zöldségekkel, az elkészítés részletes leírásával.

De hozzá kerülhet a csirkemellhús és a csirkecomb nyesedékeiből, bőréből, és a filézés után megmaradt csontokból is (vagy ezek keverékéből).

Megnézem a Receptet Csirke alaplé