Gyümölcsleves vanília pudinggal

gyümölcsleves

Ízletes gyümölcsleves recept többféle gyümölcsből, vaníliapudinggal, szegfűszeggel, fahéjjal, csipet sóval, tejszínnel, az elkészítés részletes leírásával.

Amihez a felhasznált gyümölcs lehet kajszibarack, sárgabarack, meggy, cseresznye, alma, körte, egres, ribizli, vagy bármi más, amit a kertben vagy a piacon találunk és szeretünk.

Megnézem a Receptet Gyümölcsleves vanília pudinggal

Csilis bab (Chili con carne)

csilis bab

A csilis bab receptje hagymával, fokhagymával, darált hússal, kukoricával, babbal és csilivel, az elkészítés részletes leírásával.

Melyben a csípős, az édes és a kesernyés összetevők íze találkozik a zöldfűszerek sokszínű világával.

Megnézem a Receptet Csilis bab (Chili con carne)

Kacsa sütése, a kacsasült

kacsa sütése

A kacsa sütése nagyon egyszerű. Csak só és bors kell hozzá, megfelelően változtatott hőfokú sütő, és esetleg egy jó vizes pác, s pár fűszer, amitől ízletesebb lesz.

Lehet a sütést kicsit meggyorsítani konfitálással (zsírjában sütéssel), kaphat hozzá pár fűszert a sütés során, de lényeg a sütés módjában van.

Megnézem a Receptet Kacsa sütése, a kacsasült

Kacsamell sütése

kacsamell sütése

A kacsamell sütése nagyon egyszerű. Csak só és bors kell hozzá, megfelelően változtatott hőfokú sütő, és esetleg egy jó vizes pác, s pár fűszer, amitől ízletesebb lesz.

Lehet a sütést kicsit meggyorsítani konfitálással (zsírjában sütéssel), kaphat hozzá pár fűszert a sütés során, de lényeg a sütés módjában van.

Megnézem a Receptet Kacsamell sütése

Kacsacomb sütése

kacsacomb sütése

A kacsacomb sütése nagyon egyszerű. Csak só és bors kell hozzá, megfelelően változtatott hőfokú sütő, és esetleg egy jó vizes pác, s pár fűszer, amitől ízletesebb lesz.

Lehet a sütést kicsit meggyorsítani konfitálással (zsírjában sütéssel), kaphat hozzá pár fűszert a sütés során, de lényeg a sütés módjában van.

Megnézem a Receptet Kacsacomb sütése

Borleves

borleves

Borleves recept cukorral, tojással, fahéjjal, tejszínnel, fahéjjal, szegfűszeggel, kevés citromlével, az elkészítés részletes leírásával.

Igazából elrontani sem nagyon lehet, csak arra érdemes odafigyelni, hogy a besűrítés során ne ugorjon össze a tejszín vagy a tojás a hírtelen hűhatástól.

Megnézem a Receptet Borleves