Gyufatészta tartalmú receptek

gyufatésztaFinom gyufatészta tartalmú receptek neked és a szeretteidnek. Sok nagyszerű étel, melyben a kifőtt gyufatészta tartalmasabbá teszi az ételeket.

A következő receptek gyufatészta felhasználásával készülnek, amik elkészítéséhez pontos mennyiségeket és részletes leírásokat találhatsz, ha lejjebb görgetsz.

Amint majd látni fogod, sokféle ételbe kerülhet gyufatészta, még néha olyanokba is, amibe korábban nem is gondoltad volna.

Mert egy ételt sokféleképpen el lehet készíteni!

Legújabb gyufatésztát tartalmazó ételek:

Tárkonyos csirkeleves

tárkonyos csirkeleves

Tárkonyos csirkeleves recept csirkeaprólékból, hagymával, fokhagymával, zöldségekkel és tejszínnel, az elkészítés részletes leírásával.

Mely egy könnyed és ízletes, picit savanykás és mégis kerekteres ízű leves. Ami önmagában is elegendő lehet egy finom vacsorához.

Megnézem a Receptet Tárkonyos csirkeleves

Tejszínes-tárkonyos csirkeraguleves

tejszínes-tárkonyos csirkeraguleves

Tejszínes-tárkonyos csirkeraguleves recept hagymával, fokhagymával, sárgarépával, zellerrel, az elkészítés részletes leírásával.

Egy könnyen elkészíthető s mégis laktató leves csirkemellből vagy csirkecombból. Mely önmagában is elegendő lehet egy finom vacsorához.

Megnézem a Receptet Tejszínes-tárkonyos csirkeraguleves

Tárkonyos sertésraguleves

tárkonyos sertésragu leves

Tárkonyos sertésraguleves recept hagymával, fokhagymával, sárgarépával, zellerrel, tejszínnel, az elkészítés részletes leírásával.

Egy könnyen elkészíthető s mégis laktató leves sertéscombból, lapockából, esetleg dagadóból. Mely önmagában is lehet egy nagyszerű vacsora.

Megnézem a Receptet Tárkonyos sertésraguleves

Tárkonyos pulykaraguleves

tárkonyos pulykaraguleves

Tárkonyos pulykaraguleves recept hagymával, fokhagymával, sárgarépával, zellerrel, tejszínnel, az elkészítés részletes leírásával.

Egy könnyen elkészíthető s mégis laktató leves pulykamellből vagy pulykacombból. Mely önmagában is lehet egy nagyszerű vacsora.

Megnézem a Receptet Tárkonyos pulykaraguleves

Tárkonyos csirkeraguleves

tárkonyos csirkeragu leves

Tárkonyos csirkeraguleves recept hagymával, fokhagymával, sárgarépával, zellerrel, tejszínnel, az elkészítés részletes leírásával.

Egy könnyen elkészíthető s mégis laktató leves csirkemellből vagy csirkecombból. S mely önmagában is elegendő lehet egy vacsorához.

Megnézem a Receptet Tárkonyos csirkeraguleves

Tészta főzés 4 lépésben

tészta főzése

A tészta főzés egyszerű, pár apróságra kell csak odafigyelni. S ez független attól, hogy tojással készült vagy durum tésztáról van szó.

Maga a feladat nagyon egyszerű, csupán két dolgot kell elkerülni. Hogy a tészta összetapadjon, s hogy a tészta szétfőjön.

Megnézem a Receptet Tészta főzés 4 lépésben

Paradicsomleves betűtésztával?

paradicsomleves

Paradicsomleves recept paradicsomlével, hagymával, cukorral, sóval és belefőzött tésztával, az elkészítés részletes leírásával.

Az egyik legkönnyebben elkészíthető leves, melyet a menzán rendszerint betűtésztával adtak. Ami, ha ügyesek vagyunk, finom is lehet.

Megnézem a Receptet Paradicsomleves betűtésztával?

Tárkonyos raguleves

tárkonyos ragúleves

Tárkonyos raguleves recept hagymával, fokhagymával, sárgarépával, zellerrel, tejszínnel, az elkészítés részletes leírásával.

A felhasznált hústól változatos, tartalmas leves. Szárnyas húsok hamar megfőnek, de a sertés- és főleg a marhahús sokkal tovább fő, ahhoz idő kell.

Megnézem a Receptet Tárkonyos raguleves

Pulykaraguleves

A pulykaraguleves receptje vöröshagymával, sárgarépával, zellerrel, karalábéval, zöldborsóval, az elkészítés részletes leírásával.

Egy zöldséges húsétel, mely bármikor nagyszerű és tartalmas leves önmagában is.

Megnézem a Receptet Pulykaraguleves

Mészáros leves

mészáros leves

A mészáros leves receptje darálthúsból, hagymával, fokhagymával, zöldségekkel és fűszerekkel, az elkészítés részletes leírásával.

A hús és a borsó révén kiváló fehérjeforrás, a zöldségek révén ásványi anyagokban is gazdag, s a tészta és a hagyma révén az íze is eléggé egyedi ahhoz, hogy érdemes legyen az elkészítésével bíbelődni.

Megnézem a Receptet Mészáros leves