Fasírt készítése sertéshúsból

fasírt

A fasírt legfinomabb sertéshúsból elkészítve. Zsemlével, hagymával, tojással, némi fűszerrel, olajban kisütve. Főzelékhez, körettel, szendvicsbe töltve, vagy csak úgy magában.

Ugyan maga a recept egyszerű, de van pár olyan apró fogás, amire érdemes odafigyelni, … Megnézem a receptet

Stefánia szelet

Stefánia szelet

A Stefánia szelet gyakorlatilag egy olyan egybefasírt, melynek a belsejébe főtt tojásokat sütünk bele. Egy könnyen és gyorsan elkészíthető egytálétel.

Melegen különböző köretekkel tálalhatjuk, míg hidegen kenyérrel vagy zsömlével finom. A sütés során keletkező … Megnézem a receptet

Kolbásszal töltött fasírt

töltött fasírt

A kolbásszal töltött fasírt gyakorlatilag egy olyan egybefasírt, melynek a belsejébe kolbászt teszünk. Ami egy könnyen és gyorsan elkészíthető egytálétel.

Melegen különböző köretekkel tálalhatjuk, míg hidegen kenyérrel vagy zsömlével finom. A sütés során keletkező … Megnézem a receptet

 

Pulykafasírt

pulykafasírt

A pulykafasírt nagyon hasonlít a sertésből készült fasírthoz, habár a pulykacomb tulajdonságai miatt a recept arányai picit eltérnek.

A pulykacomb ugyanis kevésbé kötött húsféle, mint a sertéshús, ezért hamarabb megsül, s nem is kell … Megnézem a receptet

Egybefasírt

egybefasírt

Az egybefasírt egy könnyen és gyorsan összeállítható és kisüthető egytálétel. Melegen körettel, hidegen kenyérrel vagy zsömlével is finom.

Sokféle változata létezik, függően a fűszerezésétől és a felhasznált darálthús minőségétől, de ezek részleteit az alaprecept … Megnézem a receptet

Sertés dagadó töltelék 4 lépésben

májjal töltött dagadó

A töltött dagadó töltelék sok formája létezik, ebben az írásban igyekszem sorra venni a lehetőségeket.

Van aki sima zsömlés verzióra esküszik, van aki mindenféle földi jót tesz bele. De maga a töltelék alapja minden … Megnézem a receptet

Csirkemájjal töltött dagadó

májjal töltött dagadó

A májjal töltött dagadó egy különleges recept, ahol a zaftos hús íze találkozik a belsőség intenzív ízével.

Az elkészítése során fontos a máj alapos előkészítése és megfőzése, különben az omlós húsban a töltelék kemény … Megnézem a receptet

Töltött dagadó

Töltött dagadó

A töltött dagadó egy finom és laktató étel. A zamatos hús és a fűszeres zsemlés töltelék réven igazi gasztronómiai élményben lehet részünk.

Ennek a finomságnak az elkészítése viszont kíván egy kis gyakorlatot s némi … Megnézem a receptet