Lencseleves gazdagon hagymával, répával, krumplival, babérlevéllel, szegfűszeggel és paradicsomlével, az elkészítés részletes leírásával.
Egyszerű lencseleves
Egyszerű lencseleves receptje hagymával, répával, krumplival, babérlevéllel, szegfűszeggel és paradicsomlével, az elkészítés részletes leírásával.
Káposztasaláta
Káposztasaláta recept fejes káposztából ecettel, köménymaggal, vízzel, sóval és cukorral, az elkészítés részletes leírásával.
Paradicsomsaláta
Paradicsomsaláta recept lilahagymával, ecettel, petrezselyemmel, olívaolajjal, porcukorral és sóval, az elkészítés részletes leírásával.
Céklasaláta
Céklasaláta receptje főtt céklával, őrölt köménnyel, ecettel, tormával és porcukorral, az elkészítés részletes leírásával.
Tejfölös uborkasaláta
Tejfölös uborkasaláta receptje fokhagymával, kicsi cukorral és ecettel, esetleg pirospaprikával, az elkészítés részletes leírásával.
Ecetes uborkasaláta
Az ecetes uborkasaláta receptje ízletes uborkából, ecettel, cukorral, kevés fokhagymával, pirospaprikával meghintve, az elkészítés részletes leírásával.
Lilakáposzta saláta
Lilakáposzta saláta recept lilahagymával, tejföllel, joghurttal, sóval, borssal és pár csepp lime lével, az elkészítés pontos leírásával.
Babsaláta
Babsaláta receptje babérlevéllel, hagymával, ecettel, sóval és cukorral, az elkészítés részletes leírásával.
Reteksaláta
Reteksaláta elkészítése egyszerű, csupán egy apró dologra érdemes odafigyelni, hogy a végeredmény ízletes és ehető legyen.