Rántott Camembert recept liszttel, tojással zsemlemorzsával és finom vörösáfonyaszósszal, az elkészítés részletes leírásával.
Amerikai káposztasaláta (coleslaw)
Amerikai káposztasaláta (coleslow) recept sárgarépával, tejföllel, majonézzel, mustárral és mézzel, az elkészítés részletes leírásával.
Borleves
Borleves recept cukorral, tojással, fahéjjal, tejszínnel, fahéjjal, szegfűszeggel, kevés citromlével, az elkészítés részletes leírásával.
Majonézes kukoricasaláta
Majonézes kukoricasaláta recept csemegekukoricából, majonézből, mustárral és tejföllel, az elkészítés részletes leírásával.
Krumplifőzés: a főtt krumpli elkészítése
A krumplifőzés 3 lépése részletes leírásokkal, azon apró tényezőket bemutatva, amire érdemes odafigyelni, ha egyenletesen megfőtt krumplit szeretnénk készíteni.
Megnézem a Receptet Krumplifőzés: a főtt krumpli elkészítése
A rizs főzése
A rizs főzésének receptje az elkészítés részletes leírásával. Nagyszerű köret, süt húsokhoz, pörköltökhöz épp ugyan olyan jó választás, mint sok zöldséges étel kisérőjeként. S rengeteg rakott ételbe is a rizs az egyik fő összetevő.
Majonézes tojássaláta
Majonézes tojássaláta recept főtt tojásból, majonézből, némi tejföllel, mustárral, sóval és borssal, az elkészítés részletes leírásával.
Tejfölös gombapaprikás
A tejfölös gombapaprikás receptje hagymával, liszttel, bazsalikommal és fűszerpaprikával az elkészítés részletes leírásával.
Zöldborsóleves
A zöldborsóleves receptje hagymával, sárgarépával, fehérrépával és petrezselyemmel, az elkészítés részletes leírásával.
Tartármártás
A tartármártás receptje majonézből, tejfölből, mustárból kicsi citromlével, sóval és cukorral az elkészítés részletes leírásával.