Csirkeszárny receptek

csirkeszárnyFinom csirkeszárny receptek neked és a szeretteidnek. Sok nagyszerű étel, melyekben a csirkeszárny íze és húsa tartalmasabbá teszi az ételeket.

A következő receptek csirkeszárny felhasználásával készülnek, amik elkészítéséhez pontos mennyiségeket és részletes leírásokat találhatsz, ha lejjebb görgetsz.

Amint majd látni fogod, sokféle ételbe kerülhet csirkeszárny, még néha olyanokba is, amibe korábban nem is gondoltad volna.

Mert egy ételt sokféleképpen el lehet készíteni!

Legújabb csirkeszárnyat tartalmazó ételek:

Tárkonyos csirkeleves

tárkonyos csirkeleves

Tárkonyos csirkeleves recept csirkeaprólékból, hagymával, fokhagymával, zöldségekkel és tejszínnel, az elkészítés részletes leírásával.

Mely egy könnyed és ízletes, picit savanykás és mégis kerekteres ízű leves. Ami önmagában is elegendő lehet egy finom vacsorához.

Megnézem a Receptet Tárkonyos csirkeleves

Bakonyi csirkeragu tejfölösen

bakonyi csirkeragu

Bakonyi csirkeragu recept gombával, szalonnával, hagymával, tejfölös habarással s ízletes csirkehússal, az elkészítés részletes leírásával.

Egy igazi magyaros étel, melyet finom, laktató, s elkészítése sem igényel túl sok mindent.

Megnézem a Receptet Bakonyi csirkeragu tejfölösen

Rántott csirkeszárny

rántott csirkeszárny

A rántott csirkeszárny elkészítésének 3 titka, amitől belül porhanyós, kívül pedig ropogós lesz. S hogyan készítsük el a fűszeres csirkeszárnyat?

Miként panírozzuk ki a csirkeszárnyakat? S hogyan süssük ki őket, hogy a belsejük puha és omlós legyen, a külsejük pedig ropogós?

Megnézem a Receptet Rántott csirkeszárny

Csontleves

csontleves

Csontleves recept hagymával, fokhagymával, sárgarépával, fehérrépával és szemes borssal, az elkészítés részletes leírásával.

Mely egy finom és tartalmas egytálétel egészségeseknek és lábadozóknak egyaránt. Könnyű elkészíteni, habár az igazán jó, tartalmas csontleves órákig érdemes főzni.

Megnézem a Receptet Csontleves

Erőleves gazdagon

erőleves

Erőleves recept vöröshússal, hagymával, fokhagymával, sárgarépával, fehérrépával, paradicsommal, borssal, az elkészítés részletes leírásával.

Az egyetlen titka, hogy sokféle zöldséget tegyünk bele, s hagyjuk rendesen szétfőni az alkotó elemeit. Mert ennek révén kerül bele a legtöbb tápanyag a lébe.

Megnézem a Receptet Erőleves gazdagon

Csirkepaprikás

csirkepaprikás

Csirkepaprikás recept hagymával, fokhagymával, paprikával, paradicsommal és tejfölös habarással, az elkészítés részletes leírásával.

Elkészíteni egyszerű, mivel a csirkehús könnyen (gyorsan) megpuhul, s a végén az egészet behabarni is pillanattok alatt megvan.

Megnézem a Receptet Csirkepaprikás

Becsinált leves

becsinált leves

A becsinált leves receptje sárgarépával, fehérrépával, zöldborsóval, kevés citromlével és tejföllel, az elkészítés részletes leírásával.

Aminek elkészítése során az arányaira érdemes odafigyelni, mert ha a leves túl savanyú lesz, nagyon beindíthatja a gyomorsavtermelést..

Megnézem a Receptet Becsinált leves

Húsleves alaplé

húsleves alaplé

A húsleves alaplé receptje csontból, nyesedékből, bőrből, zöldséggel, sok vízzel és fűszerekkel, az elkészítés részletes leírásával.

Készthetjük csirkeaprólékból, marhacsontból, a sertéscsontból vagy bármilyen nyesedékből, mert a lényeg a kellemes aroma, melyet hozzáadunk az ételekhez az alaplé révén.

Megnézem a Receptet Húsleves alaplé

Csirke alaplé

csirke alaplé

A csirke alaplé lábból, farhátból, szárnyból, hagymával, fokhagymával, póréhagymával és zöldségekkel, az elkészítés részletes leírásával.

De hozzá kerülhet a csirkemellhús és a csirkecomb nyesedékeiből, bőréből, és a filézés után megmaradt csontokból is (vagy ezek keverékéből).

Megnézem a Receptet Csirke alaplé