Klasszikus lencseleves receptje hagymával, répával, krumplival, babérlevéllel, szegfűszeggel és paradicsomlével, az elkészítés részletes leírásával.
Csülök receptek
Finom csülök receptek neked és a szeretteidnek. Sok nagyszerű étel, melyekben a csülök íze és húsa tartalmasabbá teszi az ételeket.
A következő receptek csülök felhasználásával készülnek, amik elkészítéséhez pontos mennyiségeket és részletes leírásokat találhatsz, ha lejjebb görgetsz.
Amint majd látni fogod, sokféle ételbe kerülhet csülök, még néha olyanokba is, amibe korábban nem is gondoltad volna.
Mert egy ételt sokféleképpen el lehet készíteni!
Legújabb csülköt tartalmazó ételek:
Lencseleves gazdagon
Lencseleves gazdagon hagymával, répával, krumplival, babérlevéllel, szegfűszeggel és paradicsomlével, az elkészítés részletes leírásával.
Egyszerű lencseleves
Egyszerű lencseleves receptje hagymával, répával, krumplival, babérlevéllel, szegfűszeggel és paradicsomlével, az elkészítés részletes leírásával.
Hagyományos kocsonya
Hagyományos kocsonya recept füstölt tarjából, bőrkéből, csülökből, farokból, hagymával, fokhagymával, zöldséggel és szemes borssal, az elkészítés részletes leírásával.
Fehérbab leves
Fehérbab leves recept fehérrépával, sárgarépával, zellerrel, hagymával, bérlevéllel s petrezselyemmel, az elkészítés részletes leírásával.
Csülkös bableves
Füstölt csülkös bableves recept hagymával, fokhagymával, zöldségekkel, petrezselyemmel és babérlevéllel, az elkészítés részletes leírásával.
Jókai bableves
Jókai bableves recept füstölt hússal és kolbásszal, zöldségekkel, babérlevéllel és csipetkével, az elkészítés részletes leírásával.
Fejtett bableves
Fejtett bableves recept fehérrépával, sárgarépával, zellerrel, hagymával, bérlevéllel s petrezselyemmel, az elkészítés részletes leírásával.
Húsvéti sonka főzése
Húsvéti sonka főzése nem túl bonyolult, csak idő és pár apróság kell hozzá. Esetleg tehetünk a főzőlébe hagymát, fokhagymát, répát, babérlevelet, szemes borsot és borókabogyót.
Székelykáposzta
Székelykáposzta recept sertéshúsból, hagymával, fokhagymával, köménymaggal, babérlevéllel, az elkészítés részletes leírásával.