Tárkonyos palócleves

Egy jó tárkonyos palócleves a hús, a krumpli, a zöldbab, a zöldségek és a fűszerek elegye révén igazi kulináris élvezet.

Tartalmas, tápanyagokban gazdag és finom leves az év minden napjára. Amit sokféleképpen lehet variálni … Megnézem a receptet

Palócleves (sertéshúsból)

palócleves

A palócleves sertéshúsból, babból, krumpliból, répából készült étel hagymával és fokhagymával. Kicsit édes, kicsit kesernyés, s telis-tele van értékes tápanyagokkal.

A hús és a bab révén nagyszerű fehérjeforrás, a zöldségek révén tele van rostokkal, … Megnézem a receptet

Sertés dagadó töltelék 4 lépésben

májjal töltött dagadó

A töltött dagadó töltelék sok formája létezik, ebben az írásban igyekszem sorra venni a lehetőségeket.

Van aki sima zsömlés verzióra esküszik, van aki mindenféle földi jót tesz bele. De maga a töltelék alapja minden … Megnézem a receptet

 

Gombával töltött dagadó

gombával töltött dagadó

A gombával töltött dagadó íze sokféle íz kölcsönhatásaként alakul ki, mely más sülés közben is beindítja az ízlelőbimbókat.

Az elkészítése során választhatunk az alapanyagokból, a különböző gombák íze sokféle ízt eredményezhet. S egy sikeres … Megnézem a receptet

Csirkemájjal töltött dagadó

májjal töltött dagadó

A májjal töltött dagadó egy különleges recept, ahol a zaftos hús íze találkozik a belsőség intenzív ízével.

Az elkészítése során fontos a máj alapos előkészítése és megfőzése, különben az omlós húsban a töltelék kemény … Megnézem a receptet

Darált hússal töltött dagadó

darált hússal töltött dagadó

Darált hússal töltött dagadó egy különleges étel. Két (vagy több) húsféléből egyben megsütött ínycsiklandó finomság.

Az elkészítése, hasonlóan az összes többi töltött hús recepthez, eléggé összetett. Kifejezetten azoknak ajánlható, akik rendszeresen szoktak töltött húsokat … Megnézem a receptet

Egyben sült dagadó

sült dagadó

Az egyben sült dagadó a legtöbb húsimádó ember kedvence. Zaftos, masszív, mégis puha sülthús, mely egyedi aromája összetéveszthetetlen bármi mással.

Az ízletes fogás elkészítéséhez csak pár apró dolgot kell megtennünk, amivel bármikor készíthetünk egy … Megnézem a receptet

Töltött dagadó

Töltött dagadó

A töltött dagadó egy finom és laktató étel. A zamatos hús és a fűszeres zsemlés töltelék réven igazi gasztronómiai élményben lehet részünk.

Ennek a finomságnak az elkészítése viszont kíván egy kis gyakorlatot s némi … Megnézem a receptet