Hagyományos kocsonya recept füstölt tarjából, bőrkéből, csülökből, farokból, hagymával, fokhagymával, zöldséggel és szemes borssal, az elkészítés részletes leírásával.
Egész bors tartalmú receptek
Finom egész bors tartalmú receptek neked és a szeretteidnek. Sok nagyszerű étel, melyekben az egész bors ízesítőként tartalmasabbá teszi az ételeket.
A következő receptek egész bors felhasználásával készülnek, amik elkészítéséhez pontos mennyiségeket és részletes leírásokat találhatsz, ha lejjebb görgetsz.
Amint majd látni fogod, sokféle ételbe kerülhet egész bors, még néha olyanokba is, amibe korábban nem is gondoltad volna.
Mert egy ételt sokféleképpen el lehet készíteni!
Legújabb egész borsot tartalmazó ételek:
Velős csont leves
Velős csont leves recept fokhagymával, sárgarépával, fehérrépával, zellerrel, karalábéval, az elkészítés részletes leírásával.
Csontleves
Csontleves recept hagymával, fokhagymával, sárgarépával, fehérrépával és szemes borssal, az elkészítés részletes leírásával.
Erőleves gazdagon
Erőleves recept vörös hússal, hagymával, fokhagymával, sárgarépával, fehérrépával, paradicsommal, borssal, az elkészítés részletes leírásával.
Székelykáposzta
Székelykáposzta recept sertéshúsból, hagymával, fokhagymával, köménymaggal, babérlevéllel, az elkészítés részletes leírásával.
Gombócos káposzta
Gombócos káposzta recept darált húsból hagymával, fokhagymával, savanyúkáposztával, babérlevéllel, az elkészítés részletes leírásával.
Töltött káposzta
Töltött káposzta recept darált húsból hagymával, fokhagymával, szalonnával, kolbásszal, köménymaggal, az elkészítés részletes leírásával.
Lencseleves
A lencseleves receptje hagymával, répával, krumplival, babérlevéllel, szegfűszeggel és paradicsomlével, az elkészítés részletes leírásával.
Lencsesaláta
A lencsesaláta receptje puhára főzött lencsével, fokhagymával borókabogyóval, kakukkfűvel, az elkészítés részletes leírásával.
Zöldség alaplé elkészítése
A zöldség alaplé receptje zöldségekből, babérlevéllel, szemes feketeborssal, sóval és sok vízzel, az elkészítés részletes leírásával.