Egyszerű zöldséges rizs receptje lilahagymával, borsóval, sárgarépával, sóval s borssal, az elkészítés részletes leírásával.
Kurkuma tartalmú receptek
Finom kurkuma tartalmú receptek neked és a szeretteidnek. Sok nagyszerű étel, melyben a kurkuma ízesítőként és színezőként tartalmasabbá teszi az ételeket.
Elsősorban az indiai ételekben fordul elő, illetve a curry egyik fő összetevője (a curry sárgás színét a kurkumának köszönheti).
A következő receptek kurkuma felhasználásával készülnek, amik elkészítéséhez pontos mennyiségeket és részletes leírásokat találhatsz, ha lejjebb görgetsz.
Amint majd látni fogod, sokféle ételbe kerülhet kurkuma, még néha olyanokba is, amibe korábban nem is gondoltad volna.
Mert egy ételt sokféleképpen el lehet készíteni!
Legújabb kurkumát tartalmazó ételek:
Tejfölös vöröslencse főzelék
Tejfölös vöröslencse-főzelék receptje hagymával, fokhagymával, fehérborssal, mustárral és babérlevéllel, az elkészítés részletes leírásával.
Tejszínes vöröslencse főzelék
Tejszínes vöröslencse-főzelék receptje hagymával, fokhagymával, fehér borssal mustárral és babérlevéllel, az elkészítés részletes leírásával.
Egyszerű vöröslencse főzelék
Egyszerű vöröslencse-főzelék receptje hagymával, fokhagymával, leveskockával és sűrített paradicsommal, az elkészítés részletes leírásával.
Rizses hús
A rizses hús receptje hagymával, fokhagymával, paradicsommal, paprikával, sóval és borssal, az elkészítés részletes leírásával.
Bácskai rizses hús
Bácskai rizses hús recept sertéscombból, hagymával, fokhagymával, paprikával, paradicsommal, rizzsel, az elkészítés részletes leírásával.
Csirkemell tokány
Csirkemell tokány recept hagymával, sóval, borssal, fűszerpaprikával és tejföllel, az elkészítés részletes leírásával.
Fűszerek listája
Az alábbi listában a magyar mindennapok során leggyakrabban használt 46 fűszer listáját találod meg ábécé sorrendbe.
Sárgaborsóleves
Sárgaborsóleves recept hagymával, szalonnával, babérlevéllel, korianderrel és római köménnyel, az elkészítés részletes leírásával.
Sárgaborsó-krémleves
A sárgaborsó-krémleves receptje hagymával, fokhagymával, krumplival, babérlevéllel és főzőtejszínnel, az elkészítés részletes leírásával.