Kínai tojásos rizs receptje szezámolajjal, szója szósszal, zöldségekkel, alaposan átsütve, az elkészítés részletes leírásával.
Újhagymás receptek
Finom újhagymás receptek neked és a szeretteidnek. Sok nagyszerű étel, melyben a újhagyma íze tartalmasabbá teszi az étkezést.
A következő receptek újhagyma felhasználásával készülnek, amik elkészítéséhez pontos mennyiségeket és részletes leírásokat találhatsz, ha lejjebb görgetsz.
Amint majd látni fogod, sokféle ételbe kerülhet újhagyma, még néha olyanokba is, amibe korábban nem is gondoltad volna.
Mert egy ételt sokféleképpen el lehet készíteni!
Legújabb újhagymát tartalmazó ételek:
Korhely saláta
Korhely saláta recept savanyú káposztával, virslivel, almapaprikával, majonézes öntettel, az elkészítés részletes leírásával.
Kacsacomb sütése
A kacsacomb sütése nagyon egyszerű. Csak só és bors kell hozzá, megfelelően változtatott hőfokú sütő, és esetleg egy jó vizes pác, s pár fűszer, amitől ízletesebb lesz.
Húsvéti sonka főzése
Húsvéti sonka főzése nem túl bonyolult, csak idő és pár apróság kell hozzá. Esetleg tehetünk a főzőlébe hagymát, fokhagymát, répát, babérlevelet, szemes borsot és borókabogyót.
Zöldségkrémleves
A zöldségkrémleves receptje hagymával, fokhagymával, répával, karalábéval és zellerrel, krumplival, az elkészítés részletes leírásával.
Zöldborsókrémleves
A zöldborsó krémleves receptje hagymával, fokhagymával, vajjal, tejszínnel és szerecsendióval, az elkészítés részletes leírásával.
Édesburgonya-krémleves
Az édesburgonya-krémleves receptje hagymával, fokhagymával, sárgarépával, vajjal és szerecsendióval az elkészítés részletes leírásával.
Hagymakrémleves tejszínnel
A tejszínes hagymakrémleves recept sok hagymával, fokhagymával, húsleves alaplével, borssal, tejszínnel, az elkészítés részletes leírásával.
Pulykafasírt
A pulykafasírt recept zsemlével, tojással, hagymával, fokhagymával, sóval és borssal, az elkészítés részletes leírásával.
Hagymás krumplisaláta
Hagymás krumplisaláta recept főtt krumplival, lilahagymával, vöröshagymával, sóval, ecettel és cukorral, az elkészítés részletes leírásával.