A sütőtök sütése egy nagyon egyszerű feladat, de érdemes odafigyelni a részletekre, hogy a végeredmény igazán ízletes és finom legyen.
Fűszeres sült tarja
Fűszeres sült tarja recept sóval, borssal, rozmaringgal, fokhagymával és mustárral, az elkészítés részletes leírásával.
Bakonyi csirkeragu tejfölösen
Bakonyi csirkeragu recept gombával, szalonnával, hagymával, tejfölös habarással s ízletes csirkehússal, az elkészítés részletes leírásával.
Baconos-sajtos csirkemell egyszerűen
Baconos-sajtos csirkemell receptje sajttal, baconnel, csirkecsíkokkal, fűszerekkel és tejföllel, az elkészítés részletes leírásával.
A tökéletes sült krumpli 12 titka
A sült krumpli az egyik legnépszerűbb köret. Könnyű elkészíteni, ha tudjuk azt, mi az a 12 dolog, amire érdemes odafigyelni.
Rántott padlizsán
Finom rántott padlizsán elkészítésének 3 titka, amitől belül puha, kívül pedig ropogós lesz. A panírozás és kisütés lépéseinek pontos leírása.
Rántott patisszon (csillagtök)
Finom rántott patisszon elkészítésének 3 titka, amitől belül puha, kívül pedig ropogós lesz. A panírozás és kisütés lépéseinek pontos leírása.
Rántott hal
Ízletes rántott hal recept, amitől a hal belül puha, kívül ropogós lesz, és a sütés során akkor sem esik szét, ha ki van filézve.
Rántott gomba
A rántott gomba elkészítésének részletes bemutatása, ahogyan a belseje rendesen megpuhul, s a külső bundája mégis ropogós lesz.
Rántott brokkoli
Az ízletes rántott brokkoli elkészítésének fő pontjai, amitől belül puha, kívül pedig ropogós lesz. Blansírozás, panírozás és kisütés.