Finom rántott karfiol elkészítésének 3 fő pontja, amitől belül puha, kívül pedig ropogós lesz. A blansirozás, a panírozás és kisütés lépéseinek pontos leírása.
Rántott tök
Finom rántott tök elkészítésének 3 titka, amitől belül puha, kívül pedig ropogós lesz. A panírozás és kisütés lépéseinek pontos leírása.
Rántott cukkini
Finom rántott cukkini elkészítésének 3 titka, amitől belül puha, kívül pedig ropogós lesz. A panírozás és kisütés lépéseinek pontos leírása.
Kruton (crouton) készítése
Kruton (crouton) készítése kenyérből, zsömléből, bagettből olívaolajjal vagy vajjal, sóval és borssal, zöldfűszerrel vagy fokhagymával.
Rántott leves
Rántott leves recept rántás alappal, sóval, borssal, piros paprikával s köménymaggal, az elkészítés részletes leírásával.
Török rizs (bulgur pilaf)
A török rizs receptje bulgurból paradicsommal, paprikával, hagymával, olívaolajjal s egy csipet borssal, az elkészítés részletes leírásával.
Magyaros krumplileves
Magyaros krumplileves recept répával, hagymával, fokhagymával, pirospaprikával, babérlevéllel az elkészítés lépéseinek részletes leírásával.
Tejfölös krumplileves
A tejfölös krumplileves receptje hagymával, fokhagymával, pár fűszerrel, tejföllel és ecettel, az elkészítés részletes leírásával.
Csirkepaprikás
Csirkepaprikás recept hagymával, fokhagymával, paprikával, paradicsommal és tejfölös habarással, az elkészítés részletes leírásával.
Zöldségleves
Zöldségleves recept hagymából, sárgarépából, fehérrépából, zellerből, karalábéból sok sóval és vízzel, az elkészítés részletes leírásával.