Fűszeres tepsis krumpli recept köretnek finom burgonyából, fűszeres olajjal meglocsolva, jól átsütve, az elkészítés részletes leírásával.
Tepsis egytálételek
Ízletes tepsis egytálételek receptjei, különböző húsokból, zöldségekből, finom fűszerekkel.
Mindezek pontosan megadott mennyiségekkel és részletes, a lépéseket bemutató leírásokkal, hogy bárki el tudja készíteni.
Mint látni fogod, egy finom tepsis egytálételt szinte bármiből lehet készíteni, ha összeállítjuk, és sütőben átsütjük, akár többféle módon is. Akár hússal, akár hús nélkül.
Legújabb tepsis egytálételek:
Sütőtökös csirke
Sütőtökös csirke recept sóval, borssal, szerecsendióval, olívaolajjal, citrommal és lilahagymával, az elkészítés részletes leírásával.
Vega rakott karfiol
Vega rakott karfiol recept fokhagymával, főtt rizzsel, szerecsendióval, petrezselyemmel, sóval és borssal, a tetején tejföllel, az elkészítés részletes leírásával.
Csőben sült brokkolis csirkemell
Csőben sült brokkolis csirke recept finom vajjal, tejjel, sajttal, sóval, borssal, szerecsendióval, az elkészítés részletes leírásával.
Csőben sült csirkemell
Csőben sült csirkemell recept finom vajjal, tejjel, sajttal, sóval, borssal, pici szerecsendióval, az elkészítés részletes leírásával.
Csőben sült karfiol
Csőben sült karfiol recept finom vajjal, tejjel, sajttal, sóval, borssal, szerecsendióval, az elkészítés részletes leírásával.
Rakott kelbimbó
Rakott kelbimbó recept hagymával, fokhagymával, sült darált hússal, főtt rizzsel, sóval és borssal, a tetején tejföllel, az elkészítés részletes leírásával.
Rakott kelkáposzta
Rakott kelkáposzta recept hagymával, fokhagymával, sült darált hússal, főtt rizzsel, sóval és borssal, a tetején tejföllel, az elkészítés részletes leírásával.
Rakott brokkoli
Rakott brokkoli recept hagymával, fokhagymával, sült darált hússal, főtt rizzsel, sóval és borssal, a tetején tejföllel, az elkészítés részletes leírásával.
Rakott karfiol darált hússal
Rakott karfiol recept hagymával, fokhagymával, sült darált hússal, főtt rizzsel, sóval és borssal, a tetején tejföllel, az elkészítés részletes leírásával.