Brassói receptje borsóval, sertéscombból, sült krumplival, sóval, borssal, majoránnával és őrölt köménnyel, az elkészítés pontos lépéseivel.
Csirke brassói
Csirke brassói recept sült krumplival, sóval, borssal, majoránnával és őrölt köménnyel, az elkészítés pontos lépéseivel.
Lebbencsleves
A lebbencsleves receptje szalonnával, kocka tésztával, krumplival, vöröshagymával, petrezselyemmel, az elkészítés részletes leírásával.
Tarhonyás hús
Tarhonyás hús recept, hagymával, fokhagymával, paprikával, paradicsommal, őrölt köménnyel, az elkészítés részletes leírásával.
Pásztortarhonya
Ízletes pásztortarhonya recept szalonnával, hagymával, paprikával, paradicsommal, kolbásszal, krumplival, az elkészítés részletes leírásával.
Tarhonyaleves
Egyszerű tarhonyaleves recept vöröshagymával, krumplival, sóval, borssal, pirospaprikával, az elkészítés részletes leírásával.
Rakott káposzta
A rakott káposzta receptje rizzsel, darált hússal, kolbásszal, hagymával, fokhagymával, tejföllel az elkészítés részletes leírásával.
Babos tészta
Babos tészta recept vöröshagymával, fűszerpaprikával, fehér vagy vörös babbal, sóval s borssal, az elkészítés részletes leírásával.
Hagymás bab
Hagymás bab recept fokhagymával, paprikával, paradicsommal, őrölt köménnyel, borssal és snidlinggel, az elkészítés részletes leírásával.
Tárkonyos zöldbableves zöldségekkel
Tárkonyos zöldbableves recept hagymával, sárgarépával, fehérrépával, krumplival és babérlevéllel, az elkészítés részletes leírásával.
Mely egy tápláló, laktató, finom s tartalmas leves, tele nagyszerű ízekkel, fűszerekkel és az elmaradhatatlan tárkonnyal, mely a tejföllel igazi ízeket kölcsönöz a mindennapokba.