A húsleves alaplé receptje csontból, nyesedékből, bőrből, zöldséggel, sok vízzel és fűszerekkel, az elkészítés részletes leírásával.
Marha alaplé
A marha alaplé receptje húsos marhacsonttal, hagymával, fokhagymával, répával, zellerrel, gombával, az elkészítés részletes leírásával.
A vöröslencse főzése
A vöröslencse főzése lépésről lépésre, az elkészítés részletes leírásával. Melyet sokkal egyszerűbb, mint az ideahaza jól ismert barna lencse elkészítése.
Töltött dagadó töltelék 4 lépésben
A töltött dagadó tölték pontos receptje az elkészítés 4 fontos lépésével, az összetevők arányait pontosan megadva.
Gombával töltött dagadó
A gombával töltött dagadó receptje hagymával, fokhagymával, zsemlével, tojással, borssal és majoránnával, az elkészítés részletes leírásával.
Májjal töltött dagadó
A májjal töltött dagadó receptje tojással, zsemlével, csirkemájjal, fokhagymával és petrezselyemzölddel, az elkészítés részletes leírásával.
Darált hússal töltött dagadó
Darált hússal töltött dagadó receptje kétféle hússal, hagymával, fokhagymával, petrezselyemmel, az elkészítés részletes leírásával.
Töltött dagadó
A töltött dagadó recept hagymával, fokhagymával, tojással, zsemlével, majoránnával és petrezselyemmel, az elkészítés részletes leírásával.
Vöröslencse saláta
A vöröslencse saláta recept fokhagymával, lilahagymával, citromlével, mézzel, ecettel és mustárral, az elkészítés részletes leírásával.