Retro lencsefőzelék recept húsleves alappal, vöröshagymával, babérlevéllel, fokhagymával s mustárral, az elkészítés részletes leírásával.
Rántással készült receptek
Finom rántással készül receptek neked és a szeretteidnek. Sok nagyszerű étel, melyben a szerecsendió ízesítőként tartalmasabbá teszi az ételeket.
A rántás sokféle ételben megtalálható, teszi azt ízletesebbé. Mert nagyon könnyű az ízeket egységes egésszé formálni általa, s sok étel pont a rántás készítése által lesz olyan, amilyennek megszoktuk.
Amint majd látni fogod, sokféle ételbe kerülhet rántás, még néha olyanokba is, amibe korábban nem is gondoltad volna.
Mert egy ételt sokféleképpen el lehet készíteni!
Legújabb rántással készült receptek:
Lencsefőzelék rántással
Lencsefőzelék recept rántással, húsleves alappal, vöröshagymával, babérlevéllel, fokhagymával s mustárral, az elkészítés részletes leírásával.
Borsófőzelék rántással
Borsófőzelék recept rántással, ahol a zöldborsót puhára főzzük cukros-sós vízben, majd a végén besűrítjük egy tejjel felengedett rántással.
Borsófőzelék tejjel
Borsófőzelék recept tejjel, amiben a zöldborsót puhára főzzük cukros-sós vízben, majd a végén rántással besűrítjük, amit tejjel felengedünk.
Retro zöldborsófőzelék
Retro zöldborsófőzelék recept, cukros-sós vízben puhára főzött zöldborsóval, melyet a végén tejjel felengedett rántással besűrítünk.
Zöldborsófőzelék
Zöldborsófőzelék recept, melyben a zöldborsót puhára főzzük cukros-sós vízben, majd a végén tejjel felengedett rántással besűrítjük.
Zöldborsófőzelék mirelitből
Zöldborsófőzelék mirelitből cukros-sós vízben megfőzve, tejjel felengedett rántással besűrítve, az elkészítés részletes leírásával.
Karalábéfőzelék
Ízletes karalábéfőzelék recept hagymával, tejjel, rántással, petrezselyemzölddel, sóval és cukorral, az elkészítés részletes leírásával.
Besamel mártás
A besamel mártás receptje vajjal, tejjel, sajttal, sóval és borssal, liszttel besűrítve, az elkészítés részletes leírásával.
Hagyományos zöldborsófőzelék rántással
Zöldborsófőzelék recept cukros-sós vízben megfőzve, tejjel felengedett rántással besűrítve, az elkészítés részletes leírásával.