A besamel mártás receptje vajjal, tejjel, sajttal, sóval és borssal, liszttel besűrítve, az elkészítés részletes leírásával.
Rántással készült receptek
Finom rántással készül receptek neked és a szeretteidnek. Sok nagyszerű étel, melyben a szerecsendió ízesítőként tartalmasabbá teszi az ételeket.
A rántás sokféle ételben megtalálható, teszi azt ízletesebbé. Mert nagyon könnyű az ízeket egységes egésszé formálni általa, s sok étel pont a rántás készítése által lesz olyan, amilyennek megszoktuk.
Amint majd látni fogod, sokféle ételbe kerülhet rántás, még néha olyanokba is, amibe korábban nem is gondoltad volna.
Mert egy ételt sokféleképpen el lehet készíteni!
Legújabb rántással készült receptek:
Tojásleves
A tojásleves receptje sóval, fűszerpaprikával, fokhagymával, köménymaggal s sok tojásból, az elkészítés részletes leírásával.
Scsí: az orosz káposztaleves
A scsí, a orosz káposztaleves receptje savanyú káposztából, sárgarépával, babérlevéllel, borssal, kaporral, az elkészítés részletes leírásával.
Fokhagymás leves
Fokhagymás leves receptje fokhagymával, rántással, húsleves alappal, kevés kifőtt tésztával, az elkészítés részletes leírásával.
Rántás készítése
A különböző rántás típusok elkészítése a lépések részletes leírásával. Mely sok magyar recept elengedhetetlen összetevője. Többnyire a leveseinkbe és a főzelékeinkbe teszünk, de néhány más ételben is előfordul.
Lencseleves
A lencseleves receptje hagymával, répával, krumplival, babérlevéllel, szegfűszeggel és paradicsomlével, az elkészítés részletes leírásával.
Lencseleves füstölt hússal
Lencseleves recept füstölt hússal, hagymával, sárgarépával, krumplival és babérlevéllel, az elkészítés részletes leírásával.
Lencseleves virslivel
A lencseleves receptje virslivel, húsos lével, hagymával, fokhagymával, kevés esettel és mustárral, az elkészítés részletes leírásával.