Klasszikus lencseleves receptje hagymával, répával, krumplival, babérlevéllel, szegfűszeggel és paradicsomlével, az elkészítés részletes leírásával.
Borókabogyó tartalmú receptek
Finom borókabogyó tartalmú receptek neked és a szeretteidnek. Sok nagyszerű étel, melyben a borókabogyó ízesítőként tartalmasabbá teszi az ételeket.
A következő receptek borókabogyó felhasználásával készülnek, amik elkészítéséhez pontos mennyiségeket és részletes leírásokat találhatsz, ha lejjebb görgetsz.
Amint majd látni fogod, sokféle ételbe kerülhet borókabogyó, még néha olyanokba is, amibe korábban nem is gondoltad volna.
Mert egy ételt sokféleképpen el lehet készíteni!
Legújabb borókabogyót tartalmazó ételek:
Egyszerű lencseleves
Egyszerű lencseleves receptje hagymával, répával, krumplival, babérlevéllel, szegfűszeggel és paradicsomlével, az elkészítés részletes leírásával.
Eredeti palócleves
Eredeti palócleves recept ürühússal, hagymával, fokhagymával, krumplival, zöldbabbal, tejfölös habarással, az elkészítés részletes leírásával.
Hagyományos kocsonya
Hagyományos kocsonya recept füstölt tarjából, bőrkéből, csülökből, farokból, hagymával, fokhagymával, zöldséggel és szemes borssal, az elkészítés részletes leírásával.
Húsvéti sonka főzése
Húsvéti sonka főzése nem túl bonyolult, csak idő és pár apróság kell hozzá. Esetleg tehetünk a főzőlébe hagymát, fokhagymát, répát, babérlevelet, szemes borsot és borókabogyót.
Párolt lilakáposzta
A párolt lilakáposzta receptje hagymával, kicsi cukorral ecettel és őrölt köménymaggal, az elkészítés részletes leírásával.
Fűszerek listája
Az alábbi listában a magyar mindennapok során leggyakrabban használt 46 fűszer listáját találod meg ábécé sorrendbe.
Lencsegulyás
A lencsegulyás receptje marhahússal, sárgarépával, vöröshagymával, krumplival, babérlevéllel, csipetkével, az elkészítés részletes leírásával.
Lencsesaláta
A lencsesaláta receptje puhára főzött lencsével, fokhagymával borókabogyóval, kakukkfűvel, az elkészítés részletes leírásával.
Lencse főzése
A lencse főzés leírása 3 lépésben. Kezdve az előkészítéssel (átválogatással), majd folytatva az áztatással, egészen a főzéshez használt fűszerek pontos mennyiségeivel.