Waldorf saláta receptje zellerből, savanykás almából, apróra tört dióval, tejszínnel, majonézzel és citromlével, az elkészítés részletes leírásával.
Tejszínes ételek
Finom tejszínes étele neked és a szeretteidnek. Sok nagyszerű étel, melyben a tejszín íze tartalmasabbá teszi az ételeket.
Éppen ennek köszönhetően a krumpli sokféle ételnek fontos összetevője. Legyen az akár húsos vagy zöldséges.
Elmaradhatatlan összetevője a sütőtökkrémlevesnek, a brokkolikrémlevesnek és a zellerkrémlevesnek épp úgy, mint az igazán finom zöldborsófőzeléknek (és sárgaborsófőzeléknek).
Legújabb tejszínt tartalmazó ételek:
Gyümölcsleves vanília pudinggal
Ízletes gyümölcsleves recept többféle gyümölcsből, vaníliapudinggal, szegfűszeggel, fahéjjal, csipet sóval, tejszínnel, az elkészítés részletes leírásával.
Tárkonyos csirkeleves
Tárkonyos csirkeleves recept csirkeaprólékból, hagymával, fokhagymával, zöldségekkel és tejszínnel, az elkészítés részletes leírásával.
Tejszínes-tárkonyos csirkeraguleves
Tejszínes-tárkonyos csirkeraguleves recept hagymával, fokhagymával, sárgarépával, zellerrel, az elkészítés részletes leírásával.
Tárkonyos sertésraguleves
Tárkonyos sertésraguleves recept hagymával, fokhagymával, sárgarépával, zellerrel, tejszínnel, az elkészítés részletes leírásával.
Tárkonyos pulykaraguleves
Tárkonyos pulykaraguleves recept hagymával, fokhagymával, sárgarépával, zellerrel, tejszínnel, az elkészítés részletes leírásával.
Tárkonyos csirkeraguleves
Tárkonyos csirkeraguleves recept hagymával, fokhagymával, sárgarépával, zellerrel, tejszínnel, az elkészítés részletes leírásával.
Tárkonyos húsgombócleves
Tárkonyos húsgombócleves recept darált húsból, sárgarépával, fehérrépával, zöldbabbal és citrommal, az elkészítés részletes leírásával.
Póréhagymaleves
Póréhagymaleves recept vajjal, alaplével, krumplival, tejszínnel, az elkészítés lépéseit és az összetevők pontos mennyiségeit megadva.
Brokkolis-csirkés tészta
Brokkolis-csirkés tészta recept finom vajjal, tejjel, sajttal, sóval, borssal, szerecsendióval, az elkészítés részletes leírásával.