A lencseleves receptje hagymával, répával, krumplival, babérlevéllel, szegfűszeggel és paradicsomlével, az elkészítés részletes leírásával.
Majonézes lencsesaláta
A majonézes lencsesaláta receptje puhára főtt lencsével, virslivel, tojással, lilahagymával és tejföllel, az elkészítés részletes leírásával.
Lencsesaláta
A lencsesaláta receptje puhára főzött lencsével, fokhagymával borókabogyóval, kakukkfűvel, az elkészítés részletes leírásával.
Lencseleves füstölt hússal
Lencseleves recept füstölt hússal, hagymával, sárgarépával, krumplival és babérlevéllel, az elkészítés részletes leírásával.
Lencseleves virslivel
A lencseleves receptje virslivel, húsos lével, hagymával, fokhagymával, kevés esettel és mustárral, az elkészítés részletes leírásával.
Gombás rizottó
A gombás rizottó receptje sárgarépával, zöldpaprikával, zöldborsóval, trappistasajttal, őrölt borssal, az elkészítés részletes leírásával.
Zöldséges rizottó
A zöldséges rizottó receptje hagymával, vöröshagymával, fehérborral, répával, vajjal, petrezselyemzölddel, az elkészítés részletes leírásával.
Rakott savanyú káposzta
A rakott savanyú káposzta receptje rizzsel, darált hússal, kolbásszal, hagymával, fokhagymával, tejföllel az elkészítés részletes leírásával.
Rakott édesburgonya
Ez a rakott édesburgonya receptje vajjal, tejszínnel, fokhagymával, bazsalikommal és szerecsendióval, az elkészítés részletes leírásával.
Zöldség alaplé elkészítése
A zöldség alaplé receptje zöldségekből, babérlevéllel, szemes feketeborssal, sóval és sok vízzel, az elkészítés részletes leírásával.