7 finom lencse recept: levesek, főzelékek és saláták fűszerekkel, esetleg zöldségekkel, az elkészítés lépéseinek részletes bemutatásával.
Lencse receptek
Finom lencse receptek neked és a szeretteidnek. Sok nagyszerű étel, melyben a lencse íze és húsa tartalmasabbá teszi az ételeket.
A következő receptek lencse felhasználásával készülnek, amik elkészítéséhez pontos mennyiségeket és részletes leírásokat találhatsz, ha lejjebb görgetsz.
Amint majd látni fogod, sokféle ételbe kerülhet lencse, még néha olyanokba is, amibe korábban nem is gondoltad volna.
Mert egy ételt sokféleképpen el lehet készíteni!
Legújabb lencsét tartalmazó ételek:
Klasszikus lencseleves
Klasszikus lencseleves receptje hagymával, répával, krumplival, babérlevéllel, szegfűszeggel és paradicsomlével, az elkészítés részletes leírásával.
Lencseleves gazdagon
Lencseleves gazdagon hagymával, répával, krumplival, babérlevéllel, szegfűszeggel és paradicsomlével, az elkészítés részletes leírásával.
Egyszerű lencseleves
Egyszerű lencseleves receptje hagymával, répával, krumplival, babérlevéllel, szegfűszeggel és paradicsomlével, az elkészítés részletes leírásával.
5 lencse recept
5 lencseleves recept a hozzávalók pontos mennyiségeivel és az elkészítés részletes leírásával. Melynek fogyasztása a legtöbb családban az újév napjához kötődik. A néphit szerint ugyanis aki újév napján lencsét eszik, annak sok pénze lesz.
Lencsegulyás
A lencsegulyás receptje marhahússal, sárgarépával, vöröshagymával, krumplival, babérlevéllel, csipetkével, az elkészítés részletes leírásával.
Lencseleves
A lencseleves receptje hagymával, répával, krumplival, babérlevéllel, szegfűszeggel és paradicsomlével, az elkészítés részletes leírásával.
Majonézes lencsesaláta
A majonézes lencsesaláta receptje puhára főtt lencsével, virslivel, tojással, lilahagymával és tejföllel, az elkészítés részletes leírásával.
Lencsesaláta
A lencsesaláta receptje puhára főzött lencsével, fokhagymával borókabogyóval, kakukkfűvel, az elkészítés részletes leírásával.
Lencseleves füstölt hússal
Lencseleves recept füstölt hússal, hagymával, sárgarépával, krumplival és babérlevéllel, az elkészítés részletes leírásával.